Foliohaarniskaan pukeutunut ääliö

Miehillä on kautta historian ollut tarve suojella naisia. Jokainen mies haluaisi olla ritari naiselle. Ritarin ja ääliön raja on kuitenkin hiuksenhieno.

Mies haluaa tehdä vaikutuksen naiseen. Ei hänen tarvitse mieskavereidensa edessä näyttää ritarilta, sillä nämä hyväksyvät hänet sellaisenaan. Naiselle mies haluaa olla supersankari. Hän saattaa kertoa harrastuksistaan tai asioista, joissa hän on hyvä. Hänen tarkoituksensa on harvoin kuulostaa egoistilta. Tämä saattaa kuitenkin olla se kuva, jonka nainen hänestä muodostaa. Mies on tässä vaiheessa pelkkänä kysymysmerkkinä. Miksei nainen olekkaan hänestä kiinnostunut? Niinpä hän saattaa tehostaa taktiikkaansa. Lopulta hän ajaa itsensä umpikujaan, josta pääsee vain kahdella tavalla: Joko vaihtamalla kohdetta tai myöntämällä ääliömäisyytensä.

Uskon että jokaisessa miehessä asuu ritari, mutta siellä asuu myös ääliö. Todellinen ritari kuitenkin tunnustaa ääliömäisyytensä ja yrittää hyväksyä itsensä tavallisena ihmisenä. Miehen ei tarvitse olla mikään supersankari. Ritarilliset käytöstavat ovat naisen huomioimista tasavertaisena ihmisenä. Arjen pienet teot ovat paljon arvokkaampia, kuin yhden lohikäärmeen tappaminen. Tie naisen sydämeen ei tapahdu väkivalloin, vaan hellyydellä. Haarniskan suojassa olevaa sydäntä on vaikeaa paljastaa. On paljon helpompi astua sieltä ulos ja olla aito, rehellinen ja kaunistelematon oma itsensä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s