Mistä keksitään nimi Tommille?

Tarinoiden kirjoitteleminen on hauskaa siihen pisteeseen asti, kunnes hahmoille pitäisi keksiä nimiä. Pystyykö lukija samaistuaan Mikkoon tai Eveliinaan? Onko Doris liian taiteellinen? Tulisiko protagonististin sittenkin olla John vai Jenny? Kuulostaisiko Tokugawa liian oudolta? Ei kai suomenkieliseen tarinaan voi ulkomaalaista nimeä laittaa. Sehän olisi kuin ei-arjalainen Mannerheim. Sitäkin on kokeiltu ja huonostihan siinä kävi. Yksi asia on kuitenkin varma: Jääviileän ja suositun hahmon nimi on Tommi. Ikinä en ole yhtään nyhverö-Tommia tavannut. Joten lukitaan vastaus ja toivotaan että Jaajo ojentaisi miljoonan euron shekin. Muuten saadaan Tommin kanssa tyytyä Pirkka olueeseen ja Myyrmäen kesäyöhön. Ei tosin huonompi vaihtoehto sekään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s