Rakas lukija tai hänen monikoksi jakautunut persoonansa!

Myönnän suoraan, etten ole mikään suuri blogien ystävä. Olen lukenut niin monta huonoa blogia, että olen lähes menettänyt uskoni tuohon kirjoittamisen muotoon. Siihenhän voi ryhtyä kuka tahansa. Monet blogit ovat päiväkirjan omaisia ja näin ollen palvelevat parhaiten sen kirjoittajaa. Lisäksi jos kirjoittajalla on kovin jyrkkiä mielipiteitä, jotka ovat käytännöllistä viisautta vastaan, koen tuon blogin vastenmieliseksi. Viime aikoina olen kuitenkin innostunut lukemaan joitain ystävieni kirjoittamia todella hyviä blogeja. Joten nyt päätin ajaa tuota samaa jyrkännettä alas itsekin. En kuitenkaan aio kirjoittaa niinkään omasta elämästäni, vaan aiheista jotka ovat minulle tärkeitä. Ehkäpä parisuhteista, ehkä ihmismielen toiminnasta, ehkä jotain politiikastakin. Kirjoituksissa luonnollisesti on kirjoittajansa käsiala, enkä yritä tehdä niistä väkisin neutraaleja. Yritän kuitenkin välttää ottamasta kantaa asioihin, joihin en kokemuksen puutteen vuoksi voi ottaa kantaa. Mutta uskoisin että kahdenkymmenenkahdeksan vuoden elämänkokemuksella voin jo ottaa kantaa edes joihinkin asioihin. Disclaimerina voin sanoa, että kaikki kirjoitukset tulevat puhaasti maallikon näkökulmasta. Minulla ei ole psykologin, sosiologin, parisuhdeterapeutin tai edes kirjailijan koulutusta. Minulla on levyseppä-hitsaajan sekä kohta leipuri-kondiittorin koulutus, mutta niistä en välitä kirjoittaa.  Niinpä pysykää kanavalla jos kiinnostus heräsi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s