Todelliset sankarit

Päiväni alkoi ilman mitään erikoisia tapahtumia, kunnes saavuin juna-asemalle. Siellä oli junaa odottava nainen, joka aikansa kuluksi keräsi roskia laiturialueelta. Olen aivan varma siitä, ettei hän ollut mikään palkattu työntekijä. Tämä nainen on tämän päivän todellinen sankari.

Aloin miettimään hänen erinomaisuuttaan. Hän ei vain odottanut että L&T olisi hoitanut laiturin kuntoon. Hän ei kirjoittanut blogipostia, jossa hän valittelisi laiturin sotkusta. Hän ei syyttänyt Juha Sipilää laiturin sotkusta. Hän hiljaa valittamatta teki sen, mitä meidän jokaisen tulisi tehdä!

Minkä hiljaisen teon sinä voit tänään tehdä? Jollet muuta keksi, niin voit kerätä yhden roskan matkasi varrelta, tai edes pitää huolen siitä, että keräät omat roskasi. Ole sinäkin todellinen sankari!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s