Maanantai ja alle kympin panttivankikriisi

Joskus elämä ajautuu panttivankikriisiin, jossa vain alkoholi voi toimia neuvottelijana sinun ja elämän välillä. Näissä tilanteissa etanolin laadulla on merkitystä. Viini suruun, viina vihaan ja olut silloin kun on liian laiska valitsemaan.

Alle kymmenen euron hinnalla voit saada juhlat yhdelle ja ratkaisun kaikkiin ongelmiisi. Olet maailman huipulla ja kaikki mihin kosket muuttuu kullaksi. Kuuntelet musiikkia aivan liian kovalla. Otat ehkä yhteyttä vanhoihin luokkatovereihin tai rakkaaseen, josta erosit jo viime vuosituhannella. Illalla ajattelet miten ihmeellisen järkevältä olo tuntuukaan pullollisen jälkeen. Tyytyväisenä käyt ajoissa nukkumaan. Seuraavana aamuna puoliviideltä katsot kelloa ja toteat, ettei nukkumisesta oikein tule mitään. Taisi olla sittenkin liian kallis viinipullo. Eikä edes ollut kuin vasta maanantai.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s