Haluanko minä raskaaksi?

Mainostajien pitäisi olla terävimpiä partaveitsiä, mitä veitsitehtaalta löytyy. He hallitsevat mielikuvien luomisen. Totuus on heille tuntematon käsite. He osaavat vakuuttaa sinut siitä, että sinäkin olet leipuri laittamalla pakastepullat pellille ja uuniin. He osaavat pilata monen klassisen musiikin mestariteoksen, laittamalla sen margariinimainokseen.

Silti yksi asia, jota he eivät ole oppineet, on mainoksensa räätälöinti. Olen antanut lukuisia vihjeitä kiinnostuksen kohteistani nettiin. Olen selaillut Amazonia ja saanut sieltä turhan laitteen mainoksia senkin jälkeen, kun olen tuon turhan laitteen tilannut. Heti kun katson halpoja lentoja, niin mainostajat vakuuttavat minulle, miksi matkustaminen tekisi minustakin onnellisen ihmisen ja miksi minun myös kannattaisi varata hotelli ja vuokra-auto samalla kertaa. Silti yksi perustotuus, jota he eivät ole oppineet on se, etten minä halua tulla raskaaksi, enkä miehenä ole kiinnostunut raskaustestistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s