Ystäväni Onni

Onni ei löydy kotisohvalta, eikä se löydy kaljalasista. Onni löytyy ulkoa luonnosta ja ihmisten keskeltä. Onni ei halua minun jäävän kotiin, vaan se haluaa minun lähtevän tutkimusretkelle maailman ääriin tai vaikka takapihalle. Onni ei halua olla yksin minun, vaan se haluaa että jaan sen myös toisille. Onni ei halua minun kertovan toisille siitä, mitä ruokaa tein tänään. Se haluaa minun kuuntelevan muita ja kysyä heidän ajatuksiaan. Onni saa minut hymyilemään ja Onni saa minut nauramaan. Onni ei koskaan jätä minua, vaikka kuinka välillä haukkuisin ja kiroaisin sitä. Tätä kaikkea on ystäväni Onni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s