Tie sydämeeni

Katselen pimeällä taivaalla loistavaa kuun sirppiä sekä satoja sanoinkuvailemattoman kauniita tähtiä sen ympärillä. Kuuhun on noin 384 400 kilometriä matkaa. Silti se näyttää olevan niin lähellä, että voisin melkein kurottautua siihen. Ajattelin ikuistaa tämän hetken valokuvaan. Pettymyneenä huomaan että kuvassa näkyy vain valkoinen ja sumuinen täplä.

Miten haluaisinkaan sanoin kuvailla kuuta tai tähtiä. Miten haluaisinkaan kuvailla rakkautta johon melkein kädelläni yletyn. Pettyneenä saan huomata, että lopputuloksesta tulee vain sumuinen ja epämääräinen.

Miten haluasinkaan piirtää hänelle kartan sydämeeni. Tähän en kykene, sillä sydämeni ei puhu sanojen kieltä. Minua lohduttaa sen tietäminen että jossain missä lie hän tälläkin hetkellä katselee samaa kuuta ja samoja tähtiä kuin minäkin. Silloin hän tietää mitä tarkoitan. Silloin hän halutessaan voi löytää tien sydämeeni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s