Egoistitila

Lentokonetila on mielestäni puhelimen tärkein ominaisuus. En kytke sitä päälle ainoastaan lentokoneessa, vaan myös silloin kun haluan keskittyä tai saada jotain aikaiseksi. Lentokonetilan päälle kytkeminen kytkee myös huolet pois mielestäni. Minun ei tarvitse tuona aikana miettiä facebookin päivityksiä tai sähköposteja. Jos joku kaipaa minua, hän todennäköisesti kaipaa minua vielä tunninkin päästä. Joskus olen äärimmäisen paineen alaisena. Tunnen tämän paineen helpottavan samantien, kun kytken lentokonetilan päälle. Saan olla yksin ajatusteni seurassa. Lentokonetila tarjoaa minulle peliaikaa miettiä seuraavaa siirtoani. Siirtoa joka saattaa muuttaa ottelun suunnan. Tämä hetken yksinäisyys voi taata minulle menestystä moniksi vuosiksi. Kukaan meistä ei ole korvaamaton. Meidän on vain opeteltava myöntämään se itsellemme. Suosittelen jokaiselle ajoittaista egoistitilan päälle kytkemistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s