Kesäsimulaatori

shutterstock_195562883_y14_pKesään on vielä hetki aikaa. Ulkona on tumma, harmaa ja tylsä ilma. Tulisipa jo kesä. Sinä hetkenä pilvi väistyi mielessäni auringon edestä: Mikä estäisi minua leikkimästä kesää?

Niinpä pistin vanhempieni saunan lämpiämään. Samalla lähdin markettiin. Mietin mitä kaikkea kesään kuuluukaan: uuden sadon perunat, silliä, makkaraa, mansikoita, jäätelöä, sekä halpaa siideriä. Saunassa paistelin foliomakkaraa ja lauleskelin J.Karjalaisen laulua On kaikki niinkuin ennenkin.

Kesä on saapunut tänä vuonna jo huhtikuussa. Yksi asia jota en vielä uskaltanut tehdä, oli talviturkin riisuminen. Niin intohimoinen kesäfani en sentään ole.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s